Tässä olisi vähän viime vuodenkin puolelta hieman hehkutusta. Blogi on hieman unohtunut, mutta olen saanut paljon karsittua kokoelmasta kaikkea turhaa ja ei itselle niin mieleistä. Olen aika maltillisesti ostellut kaikkia hieman kalliimpia mutta hyväkuntoisia poneja sieltä täältä. Joka on ollut oikeastaan aika miellyttävää.

hehkutus3.jpg

Aloitetaanpas. Elikkäs, ensinnä aivan äärettömän kaunis saksan neitokainen, shypose Starshine.
Kun näin tämän huutokaupassa, päätin voittaa sen. Eikä lopullinen hinta minusta nirvana ponista ollut edes päätä huimaava, oikeastaan jopa halpa. Tämä oli kyllä niin tyydyttävä ostos että hykertelen varmaan vielä kesälläkin tämän vuoksi.

hehkutus2.jpg

Seuraavaksi helmeksi kokoelmaani on lentänyt toinenkin Starshine, tällä kertaa vain pehmeämmässä muodossa. Eli ihan kasikytluvun pehmohan on kyseessä. Jouhet ovat aäärettömän kauniissa kunnossa, silmissä hiusnaarmuja. Lappu ja selkärenksu tallessa. Tämä on korkealla vitriinissä, muiden yläpuolella.

hehkutus5.jpghehkutus4.jpg

Tässä vielä yhteiskuvassa Saksatas ja pehmonen.

hehkutus1.jpg

En ole koskaan välittänyt nukkaturkkisista poneista ja silti niiden joukossa on muutamia poneja joita olen halunnu salaa deflockattuna. Mulle löysi tämä yksilö tiensä, tosi nätisti on kyllä nukka poistettu ja se pääsi NSS Wind Wisthlerin viereen hyllylle.

hehkutus6.jpg

Ja sitten nämä viha-rakkaus nuket. Löysin Rainbow Dashin niin halvalla, etten kyennyt jättää sitä kaupan hyllylle, Flutterhy onkin jo aiemmin löytänyt tiensä hyllyyni, sekin alennuksesta. Nyt on nämä kunnolla nivelletyt ponit kasassa. Ja hintaa näille kahdelle tuli yhteensä 35e ja näin yhtä pakettia myytävän toisessa kaupassa 36e/kpl. Kannatti metsestää tarjouksia!

hehkutus7.jpg

Lisäksi vauvameriponit ovat lisääntyneet, mutta ne unohdin tällä kertaa kuvata. No, ensi kertaan!