Tämä on HYVIN yksinkertainen ohje siitä miten saat ponillesi aikaan prinsessa kiharat. Kokeilet sitä sitten omalla vastuulla. Otin esimerkiksi Medleyn, jonka ensi kirahat epäonnistuivat (tein toisella ohjeella).

1. Kastele ponin harja. Se helpottaa lettien tekemistä. Voit myös tarvittaessa suoristaa vanhan kiharan silitysraudalla, mutta muista käyttää vain alinta lämpötilaa (yhtä pistettä)!

DSC05601-normal.jpg

2. Letitä ponin häntä ja harja. Tee mahdlollisimman pieniä lettejä, koska sillloin ponista tulee (ainakin minun mielestäni) kauniimman näköinen. Laita päähän lattana hiuspinni.

DSC05604-normal.jpg

3. Ponskun pitäisi näyttää tältä.

DSC05605-normal.jpg

4. Kiehauta vettä kattilassa tai vedenkeittimessä. Laita poni lavuaariin joko kyljelleen (jos pelkäät asentovikojen syntymistä, minun Medleyllä paheni asentovika entisestään kun laitoin seisovaan asentoon.) Tai jos kyseessä on G3, voi sen laittaa pystyyn, pysyy hyvin paikallaankin mangeetin kanssa. 

Kaada vesi ponin harjaksiin ja häntään. Varo glitterimerkkejä!

DSC05608-normal.jpg

5. Anna ponin jäähtyä hetken ja ripusta tai laita se seisovaan asentoon kuivumaan. Anna kuivua yön yli (niin kauan että ovat varmasti kuivat).

DSC05610-normal.jpg

6. Avaa kiharat sormilla. ÄLÄ käytä kampaa tai harjaa missään kohtaa. Tuloksen pitäisi olla kuta kuinkin tälläinen:

DSC05628-normal.jpg

Itselle tulee noista mieleen Brave - Urhea elokuvan sankarittaren hiustyyli. Tykkään!